Ny design :D♥

tillfälig bakgrund tills jag knäpper lite fler kort och har tid att göra en ny.
Från:
till:
hope you like it♥
btw om ni inte ser den på en gång tryck på F5

Babee

ja statistiken går ja vad ska man säga, sådär kanske är de rätta ordet. Kom igen nuråå!!
Jag kommer lägga ner bloggen om ni inte kommenterar, erat val. Man får liksom ingen blogglust när man ser att ingen kommenterat. Och när ni bloggar så ja har jag verkligen verkligen ingen blogglust. Your choise!
Statistiken går bra men kommentarerna är ni inte sådär superbra på.
Just nu: Snackar jag med bästa och har på musik och försöker göra mig frisk.
Senare: Ska jag nog ta ett bad och ha lite ansiktsmask och göra mig fräsh så jag kan gå till skolan imorgon, men jag måste göra lite i matten för nu är jag grymt mycke efter. Men de är för att jag trodde vi skulle jobbai boken vi hade när vi hade en annan lärare, vi har ju en ny nu. Så ja jag har ett litet problem nu..
Dagens klädsel: Bara slapp adidasbyxorna och en tjocktröja, underkläder! btw orkar inte lägga ut dagens outfit för idag för ja inge speciellt direkt, hehe.
Försöker leka lite med Picasa nu också, gör lite college och sånt. Ska prova leka lite med PhotoScape också..
Ja jätteintressant inlägg tycker jag ju.. hejdååå påree

Before I die part 1



Be like me, young wild and free♥

Just nu sitter jag vid datorn och kollar på tv och samtidigt så pratar jag med SB ♥
Är sjuk idag så det blev att vara hemma idag. Ska kanske palla mig iväg till kiosken och köpa något gott, är man sjuk så får man götta sig lite :P
Uppdaterar senare, hejdå! ♥

Young, Wild and free♥

Hej babes!
Nu så kör jag på ett kort inlägg för nu är det läxa som gäller, skypar också med Shaila och Pontus. Ja vi pratar om allt möjligt. Ja men nu orkar jag inte gå in på de. Känner mig hängig och har ont i halsen så det blir nog att vara hemma imorgon. Nu så får jag väl fixa designen som jag sagt att jag ska göra för några månader sen. Och det blev inte gjort de men nu har jag fixat headern så nu behöver jag bara hjälp med massa av någon gullig person!
Hejdå!♥

Tidningscupen ♥♥♥

och så stog det ända tills klockan stog på 25.00 ♥
Finalen♥
suddig..hehe
älskar er, ni är bäst fast de där är bara 99:orna men älskar er också 98:orna!♥
kommer fler senare..

IK HUGE F99 VINNARE AV TIDNINGSCUPPEN ÅR 2012!

Ja ni såg rubriken, mitt lag Ik huge är vinnare av tidningscuppen. Vi tog guld mot Norrham med 1-0.
Ni är grymma brudar!!
Nu drar jag iväg till min kusin som fyller år.
Kommer massa massa bilder på allt senare.
Puuuuusss!!!!!!!!!!
BTW: sjukt glad är jag nuu!!! <3333333

Tjejen - "änglar flyger, men varför går du?" Killen - "jag tappade mina vingar när jag föll för dig"♥

Har haft fullt upp hela dagen igår och idag. Tidninscuppen var sjukt rolig. Och den är inte slut än för imorgon så spelar vi Semifinal och så får vi se om det blir final också! Ni var bäst Ik Huge!
När vi var lite trötta runt 22 någon gång (vi var där till 1.00 på natten) så snackade vi lite med killen som filmade, var as roligt. Jag bah: Hej!! och han bah: Haha hej osv. Var iallafall as roligt, hoppas vi träffar han imorgon ;)
Idag så blev det förlust med innebandyn. 3-9. Men så är det ibland! Dom hade ändå med två 97:or och fyra 98:or.
Men vi var ändå grymma!
Nu så ska jag väl hitta på nå. Sätta på en film eller kolla vad som finns på tv.
Hörs!! ♥

TJEJER BLIR KÄRA I DET DE HÖR, OCH KILLAR BLIR KÄRA I DET DE SER. DET ÄR DÄRFÖR TJEJER SMINKAR SIG OCH KILLAR LJUGER.

Fixar deisign, dunkar musik, packar sakerna till cupen och gör iordning mig.
Livet leker.
Puuuuss!!♥

Get the look..

BikBok!

ginatricot


Shita coola outfits från Ginatricot!


Du är min drog:*

Godmorgon! Vaknade runt 8-9 idag dock gick de inte att somna om men lite sömn har jag fått iallafall. Kanske inte blir något lirande för mig för att jag har ju ont i halsen så det var typ jättefarligt att spela för hjärtat behöver arbeta mer eller något sånt och det tar mycket mer på kroppen och som sagt det är farligt. Usch vad jag hatar min hals nu. Kan man aldrig få som man vill 1 dag? En liten dag då man ska spela tidningscupen?!
Ne nu ska jag värma vatten och äta frukost och hoppas på att halsen ska vända!
Hejsvejs!

Blä dåliga bilder, men får duga..


Nytt!

Jeans-Cubus
Bikini-Cubus
Tröja-JC
Hood-Cubus

You sad that you loved me but that was just a lie.

Förlåt för förra inlägget men var inte på humör!
Tänkte köra på massa bilder den här kvällen så ni kan både se de ena o de andra. Måste bli på bättre humör och hoppas jag blir det med musiken jag har på och alla mina underbara vänner jag snackar med. Och självklart lägger ut några inlägg på bloggen och försöker se det positiva inte det negativa ikväll. Studiedag imorgon och jag är supertaggad för helgen den kommer bli toppen. 
Fredag- studiedag, vara med Shaila och Sandra ett tag innan jag drar mig vidare till Sandviken för att lira fotboll med världens bästa lag!! ♥
Lördag- Innebandymatch mot hofors runt klockan 14. sedan får vi se vad jag hittar på♥
Söndag- Om vi går vidare till final med fotbollslaget så splear vi final/semifinal. Efter blir det o va med någon♥
Taggad för helgen. Dock så har jag fortfarande lite små ont i halsen och är fortfarande förkyld, men jag får tänka bort det och göra så gott jag kan!
Hoppas ni har det bra en så här torsdagskväll.
Puss!♥♥♥

Man kan gråta över en kille!♥

Ingen blogg lust just nu.
hejdå!

innebandy 2012!♥


Tröjan du hatar

Ruggigt dålig uppdatering nu och det är jag jätteledsen och nu kommer min ursäkt.. Jag var i skolan sen när jag slutade så skynda jag mig för att göra mig iordning för att dra o kolla på mitt älskade innebandylag som skulle spela på källö (jag var inte med för jag har ont i halsen och då får man tydligen inte spela enligt min tränare) och det blev en skön vinst med 22-2, grymt bruds!! När jag kom hem så duschade jag och år och då vra klockan runt 20.00 så då snackade jag skype med Pontus och Shaila till typ 22 sen gick jag o la mig. Idag så var det ju skola men en väldigt snabb och rolig dag, kanske för att vi hade påde gympa och skolfotboll? Fast de var nog lite annat också, första rasten så drog jag och Ida till fotbollsplanen på spurt och spelade lite och såklart så skulle jag ramla 2 gånger när alla kollade... Pinsamt värre, men känner ju alla där så det var bara att skratta och hoppas att man inte skämmer ut sig själv igen. Blev dessutom lite snömulning med Karen, Elias och Ida o massa andra. Ja vad ska man göra med snön som bara ligger där, jo snömula folk. Efter skolan så hade vi skolfotboll och det blev ju självklart en massa skratt. När vi haft träningen så duschade vi och gjorde oss iordning för att sedan dra ner på stan (Ida och Jag) vi skulle köpa lite grejer och ja saker köpte vi iallafall! Det jag köpte kommer det bilder på men medans kan jag berätta vad de var jag köpte. 2 par jeans, en bikini, tröja och en hood. Jättenöjd med dagens köp.
Ni får ha det så bra så länge för nu ska jag vara lite social med friendsen!
Puss!♥

Tänk om livet var som facebook, när livet var ett rent helvete är det bara att logga ut.

Hejhej bloggen! hade typ världens bästa dag idag eller iallafall rast, när det kom  som mest snö hade vi lunchrast och gissa vad vi gjorde? Vi sprang runt o snömulade varandra och kastade massa snö. Gu så roligt de var, massa skratt också!! Haha jag nästan snömulade Deniz men ne såklart gick de inte för han är så himla lång, haha. Men jag mulade faktiskt några iallafall och det blev inte bara jag som blev snömulad ;) Haha grym rast iallafall!
Nu så är det läxor som gäller och så förhör jag Shaila lite. Imorgon har jag NO prov som verkligen inte jag ser fram emot. Nu ska jag fortsätta så jag inte får F. 
Hejdå! ♥

Älskar dom här outfits nedanför som är från BikBok!!

Fast jag tycker mest om den första, vilken tycker ni är snyggast? :)

Boy..

Just nu: Kollar jag runt på hemsidor efter skidjacka för jag behöver verkligen en, min är för liten.
Dagens hiss: fint väder
Dagens diss: att jag har förjvligt ont i halsen och är förkyld.
Kommer "veckans blogg" vinnare sen och jag väljer bara 1 blogg istället.
Kanske kommer bilder på dom3 jackorna jag vill ha helst sen också?
Men hej så länge! :*

Jag ska sluta älska han när en stum människa säger till en döv människa att en blind människa har sett en förlamad människa gå på vatten.♥


Vattenbilder jag knäppte idag!



Ge mig sommar!!


kommer fler senare!

Lite bilder som jag glömt att lägga ut!


Bokeh!


Fredaaaag!!

Helloo, skolan idag var faktiskt OK men ett minus var ju att det är så sjukt kallt ute nu så att vara ute på rast är ju inte direkt de man längtar efter. Spelade lite nörd king med massa på rasten, haha vi har spelat de sen 4an och vi gör det än. Men man har ju inte tröttnat lite på de heller, för er som inte förstog så var jag sarkastiskt och menar att jag har tröttnat på de! Kollar på OC nu, så grymt bra! Mammiii har också gjort en kladdkaka och glömmde skriva igår att min kära mamma fyllde år, så Grattis mamma älskar dig! <3
Ska bara chilla nu för jag har jätteont i halsen, så det blir bara OC och film o mys för mig!
Men hoppas iallafall ni har det bra och kommer ha en bra fredag nurå!
Hejdå så länge! <3


svar på kommentar :)

Fia Weingarten om don't cry stupid tears over a stupid guy, that's just stupid.:
härlig blogg :D

svar: tack vännen! :)

följer dig vart du än går, babe

Hej babes, idag har det inte hänt så mycket förrutom att våran no-fröken fick nå sykbryt. Men det roliga var att han blwv så ägd av dom i min klass. HAHA Mobilbloggar nu iallafall så om det är nå stavfel så blir det så för min mobil vill inte det jagvill ibland. Puss!:*

Plugga, plugga, plugga all night long!!

Läs rubriken en gång till så förstår ni vad jag gör.
Kram♥

But boy if i did

Är hemma från skolan nu eller har varit hemma ett tag och gjort lite läxor och lite annat. Om ungefär en halv timma så drar jag på innebandyträning och sedan kanske fotbollsträning om jag inte ska göra en sak vi ska ha klart till imorgon. Får se. Ska göra mig iorning nu inför träningen. Bloggar kanske när jag kommer hem.
Kärlek!

svar på kommentar♥

Cornelia ♥ om don't cry stupid tears over a stupid guy, that's just stupid.:
söt blogg!
Svar; aw tack sötnos!

svar på kommentar♥

IzabellaEriksson om don't cry stupid tears over a stupid guy, that's just stupid.:
Fin blogg! Kika gärna in min och släng ut en kommentar!
Kram! :-)
Svar: Tack så mycket vännen, javisst kan jag det. Veckans blogg nu också på min blogg och det kanske blir du som vinner? :)
Kram♥

Tänkte köra igång "veckans blogg" så kommentera för det kanske är just DU som vinner?


don't cry stupid tears over a stupid guy, that's just stupid.

Tänkte slänga in nå inlägg när jag var i skolan men det gick inte för sig. Så blir lite uppdatering nu när jag är hemma, skolan var faktiskt helt okej men ja det är ju skola vi pratar om så ja. Dagen gick ovanligt fort alltså alla lektioner bara flög iväg. Super kul att ha NO prov på fredag då och SO sak ska in på torsdag så sitter o rå pluggar nu. Fast det där var ju inte riktigt sant, datorn ropade att jag var tvungen o blogga lite så jag har slitit mig från läxorna och sitter här. Pluggar ju inte så himla mycket heller + så är SO:n på datorn så kanske slänger in nå inlägg senare när jag trötnatt på att plugga. Oj nu blev det väldigt mycket "plugga, plugga, plugga" och det är ju inte så roligt att läsa. Hehe. Kollar på Americas Next Top Model nu också. Lite roligt de.
Puss!

I Love you now and always will♥

Hello sunshines, lyssnar på bra musik, duschad och på riktigt bra humör. Kryper nog ner i sängen snart och sätter på en bra film och bara myser. Ska fixa en ny design nu också så det blir lite nytt och fräsht. Typ hälften av alla på skolan är sjuk nu också fast jag har ju sådan tur så att jag inte varit sjuk på ett halv år. Hihi.
Kärlek till er! ♥

She will be loved-Maroon 5


http://camillajjohansson.blogg.se

Hej underbara!
Statistiken flyter på som aldrig förr så fortsätt så sprid den gärna också, är ju inget roligt att ha en blogg med 1-2 läsare eller hur? Men som sagt så flyter statistiken och det gör verkligen min dag när man ska blogga och så ser man statistiken, ni är bäst!♥
Träningen idag var super verkligen, känns bra att komma igång med alla träningar nu :)
Hoppas verkligen ni har haft en bra dag!
Min var inte så värst intressant men jag städade och röjde ur garderoben och byrån så nu kan jag ju lugnt säga att det är mycket renare och allt är i ordning. Har faktiskt tagit mig tid att göra några läxor, fast är inte klar än så får göra lite nu på en söndags kväll. Apråpå söndagar så tycker jag faktiskt inte om dom, för det är ju dagen innan skolan börjar som består av 5 dagar och ledig är man i 2 dagar. Fast det är bara lördag man kan vara uppe riktigt länge och sova ut men på söndag så går ju verkligen inte det för att de är ju skola dagen efter på måndagen och man vill ju inte vara helt slut och trött på lektionerna?
Puss o Hej!♥

Helt sjukt hemskt!

Polisen jagar våldtäktsman
Misstänks för sex överfall: Vågar inte lämna barnen ensamma
07:08 LUND. Polisen jagar nu en serievåldtäktsman.
Han överfaller småflickor – de senaste offren är bara tio och elva år gamla.
– Vi tror att samme man kan ligga bakom sex olika våldtäktsförsök, säger kommissarie Stephan Söderberg.
annons:

Två skolflickor blev överfallna och utsatta för våldtäktsförsök i Lund i går. En av dem, en elvaårig flicka, var på väg hem från skolan när gärningsmannen slog till på Blåtungavägen.
– En man dök upp bakifrån, tog tag i henne och tog med ena handen mellan hennes ben. När flickan skrek sprang han därifrån, säger kommissarie Stephan Söderberg.
Den andra flickan är tio år och blev överfallen på Drapevägen där gärningsmannen lurade i buskarna.
– Han tog tag i flickan, lyfte upp henne och höll för hennes mun samtidigt som han tog ett grepp mellan benen på henne.
Bär tangakalsonger
Men även den gången blev mannen skrämd och flydde.
– Det var ju mitt på eftermiddagen inne i ett bostadsområde, säger Stephan Söderberg.
Den ena flickan har berättat att mannen hade axellångt mörkt hår, den andra uppger att håret var krulligt.
Polisen tror att samme gärningsman kan ha utfört sex olika våldtäktsförsök. Vid två tillfällen har han haft bar underkropp, en gång har han haft tangakalsonger. De flesta offren har varit i tio-elvaårs-åldern.
Oron är stor
– Det sker i samma område, vid ungefär samma tid på eftermiddagen. Och han beter sig nästan likadant varje gång. Det är mycket som känns som att det kan vara samme man, säger Stephan Söderberg.
Oron för våldtäktsmannen är stor, framför allt i områdena Linero och Östra Torn.
– Både personalen på skolorna i området och föräldrarna är oroliga och extra uppmärksamma nu, säger Marie Jönsson, rektor på Vikingaskolan.
I går fick alla elever ett brev med sig hem där man uppmanar föräldrarna att inte låta barnen gå ensamma till och från skolan.
”Blir mycket rädd”
Bland de oroliga föräldrarna finns Ziver och Zeyner Gültekin som i går hämtade dottern Rojin, 11, på Vikingaskolan.
– Vi vågar inte längre skicka barnen ensamma, trots att vi bara bor cirka 100 meter från skolan. Man blir mycket rädd när man hör vad som hänt i området, säger Ziver.

Läs allt!!

svar på kommentar.

Allt bra? :)
Svar: Jarå, själv då? :)

- Ge mig din hand så slipper du gå genom skogen ensam

Förlåt för att jag aldrig bloggade när jag kom hem men var så sjukt trött så jag satt mig vid tv:nm och smsade med folk. Idag har jag ingen aning på vad jag ska göra men får väll hitta på något. Har ju fotbollsträning senare.
Ingen blogglusst.
Puss♥

Sitter i bilen påväg..

hem från uppsala som jag har varit och firat min lillkusin som fyllt 9 år. Tilda.
Sitter i lilla bilen och dunkar musik, såklart :P
Men bloggar mer senare när jag kommer hem, puss! :*

Devote?

Funderar på att skaffa en blogg på devote.se istället för blogg.se är så himla komplicerat med header och design, förstår ingenting + så har jag sätt en massa jättefina bloggar på devote.se så det kanske bara blir ett plus att börja på devote, det är ju mindre kompilicerat och sånt. Nästan lika som blogg.se fast blogg.se är mer famous (?) ja jag vet inte. Aja vi får se.
Love♥

You know my name, not my story

Har varit med Sandra ett tag men hon drog hem för ungefär en halvtimme sen (?) Något sånt.
Vi bakade och myste. Igår var jag med Shaila o Julia, glömmde berätta de♥
Skolan var rätt okej, de var ju fredag o allt så lärarna är lite "snällare" alltså inte lika mycket jobba jobba som på t.ex tisdagar. Hihi, var iallafall en rolig dag iallafall!! :-)♥
Nu blir det mys mys mys. Vet inte om jag hittar på nå med nå friends får se.
Har inget att skriva om och om ni slänger in en liten kommentar om vad jag ska skriva om så skulle det göra min dag. So come on guys?
Tjoo

Kul då?

Usschh min mobil ska dampa loss och det är ju inte det roligaste när man laddat den och har den så funkar mobilen inte. Hur kul är det? Lyssnar på världens killsångare, Ulrik Munther♥ Drar mig till sängs nu. Puss!

‎10 saker som tjejer älskar men som vi vet att vi inte kan begära.

- killar som skriver långa sms om hur mycket de tkr om dig.
- killar som kramar dig bakifrån.
- killar som tittar på dig som om du skulle vara den enda tjejen han ser.
- killar som inte bara skriver ok, utan snarare ger ett något längre svar tillbaka.
- killar vågar att visa känslor för dig framför andra.
- killar som ger / lånar ut sin hoodie.
- killar som kysser dig bara för att få dig att hålla käften.
- killar som alltid tar din hand.
- killar som älskar dig för vem du är!
- Killar som kan visa för allmänheten att han älskar dig.

I love you even if you don't ♥

Hajjjj, ska städa mitt lilla rum nu som säkert tar en halvtimme (?) 
aja, hejdåå ♥

Yes I will, yes I will..

Tänkte ta o börja med "Camilla tipsar" och göra lite nya saker på bloggen, kanske blir roligare o läsa då?♥
kraamaaar!

tjooo allihopa, det här är en rubrik?♥

Rubriken var inte den bästa men det är helt slut på rubriker för min del, på ett tag iallafall.
Tjaaaa, har precis duschat och gjort i ordning mig eftersom att jag har varit på innebandyträning. Kan berätta lite "kort" om min dag. Hade ju gympa idag med den nya läraren, var helt OK. Vi gjorde sånna saker man gör på gympa, springer runt, kör lekar, staffet osv.. Efter det (13.35) så hade vi tydligen matte, nu blev det verkligen konstigt för hela klassen för vi har alltid fått ha skolval efter gympan men men. Vi hade ju matte med Mr.Hall första gången, han är nog den bästa läraren. Vi hade de ju rätt chill för att det var första gången vi hade han så vi typ gjorde "roliga" saker. Tiden gick ju där med fort, efter vi slutat gick vi som var med i skolans fotbollslag till omklädningsrummet och bytte om för att vi skulle ju ha fotbollsträning. När träningen slutat för mig så behövde jag springa till bussen pågrund av att jag hade innebandyträning en halv timme efter.
Puss♥

inlägg, 21.43

Kul. Ingen mobil pågrund av att jag glömt laddaren hos Emma, jippii. Haha men får väl leva utan en mobil, hur ska jag klara mig?! Just nu: Packar väskan till imorgon för det är ju gympa, inte kul med ny lärare. Det var nog det ända sämsta med den här terminen?
Aja ska kolla lite på tv, göra i ordning för imorgon och sånt.
Godnatt :*

Blivit som förälskad i USA kläder:*


Why tonight? Why today?

Tjaa all brothers and sisters. Här sitter jag i min soffa o har det almänt tråkigt. Vad ska man göra om man inte är med någon under dagen? Det har iallafall inte jag listat ut.. Jaja nog pratat om de.
Idag var det första skoldagen, såklart längtade jag till alla kompisar men verkligen inte lektionerna, läxorna och lärarna. Idag så hade vi då första lektionerna och så en del nya till exempel så har vi franska istället för spanska och syslöjd istället för träslöjd, men det är helt okej tycker jag. Jag ser verkligen fram emot den här terminen och hoppas verkligen betygen och allt ska flyta på.
Kollar runt lite på hemsidor, har beställt kläder från en klädhemsida nyss. Vhiiho.. De kommer nästa vecka någon gång, längtart lite. Fast ska kolla på andra kläder nu, haha.
Tjaaoo, Love.

varför kort, varför lång?

Åh nej imorgon är det skola, varför ska loven vara så korta?
Ska gå o mysa med familjen framför tv:n nu.
Ha det så bra sista dagen innan skolan börjar fast en del kanske redan började idag?
jaja pusshej♥

Miss u guys ♥

Shhiiiiiiet vad jag saknar innebandylaget, var bara tvungen att skriva de!

Puussssssssssss:*


Gästbloggar!

Har inga bilder på mig on this computer ;pppppp

Tjena folket!
jag tänkte blogga lite här hos camilla för skojskull ;pp
Jag kanske ska presentera mig lite .. ?
jag heter emma schönrock och är 12 år.
så orkar inte skriva nå mer ;)
hehe , iallafall camilla är en super go tjej och är gäälet snäll. Hon är én av mina bästa vänner. Hennes blogg är bra och allt hos henne är bra eller hur man ska säga.
Snart kommer min pappa och
hämtar oss. Jag sov hos camilla igår och idag ska camilla sova hos miiig!
yayyy! niice :D
kolla min blogg ? http://www.eemmalamre.devote.se
ciiaoooop

Rubrik, vad är det?

Skit hals jag har alltså, vaknade i  morse av att jag hade super ont i halsen så det blev ingen match för mig men mitt lag vann med 9-2 så sjukt bra jobbat!
Nu så håller jag o Emma på att styrketränar o sånt i mitt gym så vi får lite muskler ;P
Tjaaaaoo :*

Emmiiiiiiiis ♥♥♥

Tjaaa, what's up? ♥
Har iallafall varit på fotbollscup nyss på Andersbergs hallen, vi kom 3a men vi var ändå sjukt bra!
Lovar er att det kommer komma super mycket bilder från cupen.
Emma sover här inatt och imorgon så förljer hon med på min innebandymatch som är mot Alba, kom igen nu brudar! Åt pizza nyss även fast man kanske inte ska äta sånn mat efter en cup (?) :PpPpP
Nu ska vi ha lite skoj så tjaaaoo♥

Movietime

Hej alla reader's. Jag o S bestämmde oss för att gå o hyra movie så då gjorde vi det, godis o sånt blev de ju också (fredag ju) hon åkte kanske hem halv åtta.
Vi kollade på "kronjuvelerna" o den var riktigt bra eller sådär, hehe.
Nu kollar jag iallafall på "New Moon" på 1an för er som vill kolla på de.
Taggar för cup nu också för imorgon drar brudarna o spelar, längtar!!

Kärlek från C

Shaila o Jag var ute o knäppte lite niceiga bilder♥






superduper söta Shaila♥

New Years pictures♥



Josefine som jag tillbringade Nyår med♥
Jennifer som jag tillbringade Nyår med♥
Nu kommer lite andra bilder..

Torsten♥

Det som åts under den här kvällen/natten :PPppPP

Nu är det slut på veckan de e dags för fredags myyyyyyyyyyyyys

Shaila kommer snart och sen så får vi se vad vi hittar på för roligt :*
Idag är det ju fredag och i morse eller på natten eller vad man nu kan säga så var det ju JVM final Sverige vs Ryssland. Och Sverige vann, det var ungefär 10 sekunder (förlängning) kvar av hela matchen och så gjorde Sverige ett mål. Shit vad roligt att Sverige vann kan jag ju lungt säga!! 

Puss :*

Jag är jätteledsen för att jag inte bloggat men..

jag har ju varit med Cornelia dom senaste två dagarna så då har vi gjort annat än att blogga osv..
Har iallafall haft det jätteroligt dom här dagarna och imorgon tror jag att jag och Cornelia drar o badar eller något, vi får se.
På lördag blir det fotbollscup med världens bästa lag och på söndag har jag innebandymatch.
Hela helgen blir full men otroligt rolig, på lördagen efter cupen skulle jag kanske också dra på hockey med Cornelia o hennes familj det skulle vara något annat också som vi skulle kolla på, och på tisdag så börjar ju skolan och det här lovet kan jag ju säga har gått rejält fort. Just nu kollar jag på tv och så.
Ni får ha det så mysigt nu.
Kärlek :*

Jag är jätteledsen för att jag inte bloggat men..

jag har ju varit med Cornelia dom senaste två dagarna så då har vi gjort annat än att blogga osv..
Har iallafall haft det jätteroligt dom här dagarna.
På lördag blir det fotbollscup med världens bästa lag och på söndag har jag innebandymatch.
Hela helgen blir full men otroligt rolig, på lördagen efter cupen skulle jag kanske också dra på hockey med Cornelia o hennes familj det skulle vara något annat också som vi skulle kolla på, och på tisdag så börjar ju skolan och det här lovet kan jag ju säga har gått rejält fort. Just nu kollar jag på tv och så.
Ni får ha det så mysigt nu.
Kärlek :*

Cornelia♥

Ungefär halv 1 så drog jag ner till stan för att träffa Deniz.
När han skulle hem så ringde jag Cornelia för vi skulle ju va så då tog jag bussen till henne och så var vi där ett tag sedan drog vi till stan för att köpa lite tisdags godis. Hon sover här inatt och det ska bli grymt!!
Imorgon får vi se vad vi två hittar på.
Nu ska vi nog ut eller hitt på nå.
Hejdå så länge!! :*

Säger godnatt nuja, fastän jag ska vara uppe länge till men jag kommer inte blogga något mer.

Kärlek!

FACEBOOK-GILLA SÅ SKRIVER JAG NÅGOT OM DIG PÅ MIN BLOGG.

Cecilia Westin- Känner inte, säkert snäll! :)
Engla Bieber Södergren- snäll! :)
Cornelia Gästgivar- Underbar du hjärtat! :*

FACEBOOK-GILLA SÅ SKRIVER JAG NÅGOT OM DIG PÅ MIN BLOGG.

Tilda Westerlund- Jättefin, vill träffa! 
Stephanie Linnea Tärnlund- Söt, känner inte :)
Tove Eriksson- Snäll, lång ;)
Smilla Blom- Jättegullig o snäll! :) 
Felicia Jussi- Supersöt o snäll du Felicia!
Victoria Anna Larsson- Jättefin! 
Ida Persson- Grymt fin, vill träffa
Charlie Westholm- Jättesöt! :)
Hannah Karlsson- Fin! :)
Samantha Edin- Snäll!
Wilma Hedin- snäll o rolig!
Karro Kovacs- snäll (:
Linda Holmsten- fin o saknad! 
Linnea Rosander- söt o snäll
Ebba Borgström- superfin du Ebba! :)
Emma Shönrock- saknar dig hjärtat, snygg :*
Kiala Palomäki Glögger- Vacker o vill lära känna :)
Fanny Ekblad- Snygging 
Sally Gulligaste Bieber- känner inte, säkert snäll! :)
Siham Belhadji- jättebra på innebandy, snäll o saknad 
Carro Brunzell- otroligt fin du :)
Evelina Larsson- saknad o söt du! 
Shalle Kheder- söt o snäll! 
Felicia Berglöw- saknar dig vännen måste verkligen träffas snart, fin o snäll 
Lydia Holmgren- känner inte
Liv Johansson- saknad o jättesnäll! 
Emma Piel- saknad o fin 
Josefine Holmberg- jättesöt o snäll du vännen 
Johanna Stjärnström- superduper fin o vill lära känna! 
Jennifer Strandman- jättesöt o snäll du gumman! 
Shaila Berglund- bästa, min snygging 
Mira Samsam- vill träffa, fin 
Sandra Ravstis- Jättesnygg o saknad gumsan 
Tintin Zx Ansgariusson- söt du :)
Amanda Gyllenskepp- fin o saknad du sötnos 

2/1-2012

Det känns fortfarande och kommer nog göra ett tag framöver konstigt att skriva 2012 och inte 2011 men man vänjer sig nog efter ett tag. Idag är det måndag och jag känner mig sliten och hes, har ingen aning varför jag är hes men ont i halsen har jag så dagen tillbringar jag med film och lite godis (?) det är ju ändå lov så då kan man väl gotta på sig lite ;)
Tänkte köra igång i veckan eller något med "veckans blogg" så då är det bara att kommentera eran blogg osv. Förklarar mer när jag lägger ut de.
Ska äta lunch nu och så har jag inte lust att blogga.
XoXo

Jag minns 2011 som om det var igår :*

Hello babe's.
Hade verkligen en grym nyår, oslagbar. Lite annorlunda men ändå grym!!
Förs så kom Jossan till mig och vi fixade oss lite efter ett tag kom Jennifer och då knäppte vi lite kort och skrattade och hade det riktigt mysigt. När klockan var ungefär 16.20 så drogvi hem till Jennifer för att Jossans familj skulle hämta mig o Jossan för att vi skulle ju äta hos hennes mormor o morfar.
Vi var hos hennes mormor o morfar rätt länge för vi skulle ju fika o allt sånt.
När vi drog hem igen så gick vi till Jennifer och sen så mötte vi upp Lucas, David och Isak.
Osv..
Idag så vaknade jag upp hos Josefine ungefär 12.
Vi åt frukost och gick sedan till Jennifer.
När vi var hos Jennifer så bestämde vi oss för att äta på amigo (pizzaresturang) så då gick vi dit fast det var typ klockan 15-16.
Vi träffade Nathalie och Hannah på amigo så då när vi ätit upp drog vi hem till Hannah men på vägen hem så ungefär 10 m ifrån oss hörde vi en skottlossning, alltså ett riktigt skott. Vi hoppade till och skrek typ ashögt.
Dessutom så kom 2 poliser direkt efter skottlossningen så inte lite rädda och fundersamma vi var.
Aja kommer säkert stå i tidningen imorgon.
Puss!! :*

GOTT NYTT ÅR!!

lite sent men jag har haft fullt upp.
Puss och gott nytt år!! ♥♥

RSS 2.0